News

Voorhout Galerie in Pulchri Studio, ArtNomaden DOLL.
11 Juli tm 6 Augustus 2019

Gerard de Kleijn opent tentoonstelling DOLL. in Pulchri Studio op 13 Juli 2019

Astrid van Rijn
Rosita Molendijks
Prachtige zang van Rosita Molendijks tijdens Finissage in Gouda

De Finissage in Gouda op tweede paasdag met poëzie uit eigen werk van Astrid van Rijn. Leuke afsluiting van deze eerste kickoff van ArtNomaden.

Komend weekend is het laatste weekend van de tentoonstelling in gouda. Er is een Finissage op Zondag de 21e April van 15:00-17:00 en heffen we met de kunstenaars nogmaals het glas op deze prachtige eerste aftrap van de kunstcommunity. Wees welkom om met ons te proosten! Locatie: Firma van Drie, Achter de kerk 13 te Gouda
Grote drukte bij opening ArtNomaden in Gouda op Vrijdag 29 Maart 2019.
Ruud Vermeer, Hoofdredacteur PANDORA uitgeverij spreekt op de opening van ArtNomaden in de Firma van Drie in Gouda op Vrijdag 29 Maart.
Marc de Beyer, Directeur Museum Gouda spreekt op de opening van ArtNomaden in de Firma van Drie in Gouda op Vrijdag 29 Maart.
Ruud Vermeer, Hoofdredacteur PANDORA uitgeverij spreekt op de opening van ArtNomaden in de Firma van Drie in Gouda op Vrijdag 29 Maart.
In dit middeleeuwse straatje in Gouda achter de sint Jan en naast Museum Gouda bevind zich een voormalige steenhouwerij waar de Firma van Drie nu in is gevestigd. Deze locatie krijgt de primeur van de eerste ARTNOMADEN tentoonstelling die word geopend op Vrijdag 29 Maart om 20:00 uur door Marc de Beyer (Directeur Museum Gouda) en Ruud Vermeer (Uitgeverij PANDORA).
Opening primeur ArtNomaden in de Firma van Drie in Gouda op Vrijdag 29 Maart!